Sterk in groen.

 

 

StudioBlauw, sterk in groen! Creatief in de sierteelt en AGF wereld

StudioBlauw is gevestigd in het Westland en heeft een ruime ervaring in het werken in de sierteelt en AGF-sector. StudioBlauw kent de wereld, de producten en de wensen van de branche. Bent u op zoek naar een nieuwe uitstraling om daarmee nieuwe kansen voor uw bedrijf of product op de markt te creëren? Of wilt u een nieuw concept? StudioBlauw komt samen met u tot een creatieve oplossing.

 

Conceptontwikkeling en productintroducties in sierteelt of AGF
Heeft u ideeën voor een nieuw concept of een noviteit maar weet u niet hoe u dit het beste aan moet pakken? Wij helpen u daarbij! Van het ontwikkelen van het idee tot het introduceren van het product, wij ondersteunen u met onze ervaring en gaan voor succes. Onze totaal aanpak zorgt voor gemak en efficiëntie, van advies tot strategie en van logo tot website. Vele succesvolle sierteelt en AGF concepten zijn reeds op de markt, wij vertellen u er graag meer over.

Marketingondersteuning en strategie in sierteelt of AGF
Marketing is essentieel voor iedere onderneming. Om uw bedrijf of product te kunnen verkopen moeten we onder meer weten wie u bent, waar u goed in bent en wie uw klanten zijn. Wij gaan samen diverse onderdelen analyseren en stellen een strategie vast. Dit verwerken we in een compact marketing-communicatieplan en wij ondersteunen in de uitvoering daarvan. Op urenbasis kunnen wij u bijvoorbeeld ondersteunen om uw marketing op de rit te zetten, of om uw beurspresentatie te realiseren.

Hoes, label en andere verpakkingen
Kleren maken de man. En de uitstraling van uw product bepaalt of uw toegevoegde waarde alleen kosten zijn of juist een investering. Goed toegepaste ontwerpen voor hoezen, labels of andere verpakkingen kunnen ervoor zorgen dat uw product beter of voor een betere prijs verkocht kan worden. StudioBlauw heeft alle ervaring om uw sierteelt of AGF product van toegevoegde waarde te voorzien! Wilt u profiteren van onze ervaring? Of wilt u een keer hier over brainstormen? Wij helpen u graag.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.