Wat doen wij.

Reclame
Goede reclame is essentieel om uw bedrijf of product bekendheid te geven aan de klant. De kunst is om met de juiste middelen de juiste doelgroep te bereiken. Wij komen er samen met u achter wie de klant is, en met welke middelen deze het beste te bereiken is.

Ontwerp & Concept
Van een brochure, logo tot autobelettering: StudioBlauw denkt actief met u mee hoe wij het beste uw doelgroep kunnen bereiken en zorgt voor een passend ontwerp. Ook met doordachte concepten hebben wij veel ervaring.
Marketing
Marketing is van groot belang om uw diensten of producten beter te verkopen. Met een doordacht plan en een slimme aanpak zorgen wij dat u gestructureerd en effectief communiceert naar uw klanten. Wij ondersteunen u graag.
Fotografie
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Fotografie zegt iets over uw bedrijf of product. Het bepaalt de sfeer en ondersteunt uw imago. Goede fotografie helpt uw bedrijf en product beter te verkopen. Bedrijfsreportage, sfeer- of productfotografie: wij zorgen er voor dat het spreekt!

 

Online
Een website is een belangrijk maar vaak onderschat onderdeel van een bedrijf of product. Wij bieden handige websites voor ieder budget, die u later zelf kunt beheren. Een actuele website is van groot belang. Heeft u liever dat wij deze voor u onderhouden, dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Wij bieden aantrekkelijke tarieven voor webbeheer.
Social Media
Wilt u zich ook begeven op social media maar heeft u daarbij hulp nodig? Wij helpen u op weg en zorgen dat uw uitstraling ook goed overkomt op bijvoorbeeld Facebook en Twitter. En heeft u moeite met het onderhouden van uw social media? Ook hiervoor bieden wij handige social media-beheer pakketten aan.
Particulier
Ook voor particulieren verzorgen wij creatieve en onderscheidende ontwerpen en drukwerk, zoals een uitnodiging voor een feestje of een geboortekaartje voor een kind. Wij zorgen er voor dat uw kaartje onderscheidend en persoonlijk is, anders dan de standaard kaarten die u online kunt maken.
Merkwaarde creëren
De merkwaarde en identiteit van uw bedrijf of product worden gecreëerd door een combinatie van uw product, de mensen, de uitstraling en de beloftes. StudioBlauw helpt u de merkwaarde en marktwaarde te verbeteren door ontwerp, advies en strategie.

 

Drukwerk
Met meer dan 15 jaar ervaring in de grafische industrie hebben wij veel kennis van drukkers en printers om u te ontzorgen. Zoekt u naar budget, kwalitatief, of speciaal drukwerk? Wij weten de weg! Wij zorgen dat u effectief drukwerk inkoopt en hiermee geld bespaart.
Huisstijl
Herkenbaarheid verkrijg je alleen door eenheid in alle communicatiemiddelen. Organisaties die dit goed doen profiteren van de effecten hiervan: vertrouwen, professionaliteit en betrouwbaarheid. Twijfelt u over uw eigen herkenbaarheid? StudioBlauw neemt graag de tijd om hier vrijblijvend met u over te sparren.
Promotionele items
Voor al uw promotionele items zoals bijvoorbeeld pennen, keycords, sleutelhanger, etc. kunt u bij ons terecht. Maar ook voor verenigingen en evenementen hebben wij veel te bieden. Door directe lijnen met de fabriek kunnen wij u zeer gunstige prijzen bieden. Het onderscheidende aan ons is dat wij ook lage aantallen leveren!