Wat doen wij anders.

Méérwaarde van StudioBlauw

Door de drukte en de waan van de dag draait een bedrijf, organisatie of product soms op de automatische piloot waardoor vergeten wordt om te kijken naar kansen voor de toekomst.

“Wij doen wat u vraagt” is niet meer van deze tijd, vindt Wahing Lee, eigenaar van StudioBlauw. “Wij doen méér dan u vraagt” is onze missie. Dit doen wij door uw vraag goed tegen het licht te houden en met onze jarenlange kennis u de beste oplossing en het beste product te bieden. Wij durven vragen te stellen en verdiepen ons in uw bedrijf, organisatie of product. Dit geeft ons beter inzicht, waardoor wij effectiever met u mee kunnen denken. Dit resulteert in creatieve producten en oplossingen. StudioBlauw onderscheidt zich door eerlijke prijzen en waar voor je geld.

Zoekt u ook naar méérwaarde? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een kennismaking.

 

Werkwijze van StudioBlauw

Helder, compact en begrijpelijk. Zo willen wij te werk gaan. Samen met u willen wij de doelen bereiken. Bij ons vrijblijvende kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen om te bepalen of er een klik is om samen te werken en proberen we meteen te analyseren wat er eventueel al aangepakt kan worden. Vervolgens maken wij met deze informatie een plan van aanpak met een vrijblijvende offerte. Indien akkoord gaan we aan de slag volgens de planning en evalueren we op het eind en bij grotere trajecten ook tussentijds.