SDG Kerstkaarten

STEUN DE DUURZAME ONTWIKKELINGSDOELEN MET EEN KERSTKAART

Steun SDG met een kerstkaart!

Verkrijgbaar vanaf € 1,90 per kerstkaart

Om de zichtbaarheid van de SDG’s te vergroten, hebben we een aantal kerstkaarten ontworpen die u kunt sturen naar uw medewerkers of uw zakelijke relaties.
Van elke SDG kerstkaart die u koopt, gaat € 0,75 naar de SDG scholenpakketten die wij samenstellen en versturen in samenwerking met SDG Nederland. In 2022 hebben wij al meer dan 600 pakketten mogen verspreiden onder het primair en voortgezet onderwijs en we hopen dat dit aantal groeit en dat we dit kunnen blijven doen. Want juist het bereiken van kinderen op jonge leeftijd kan van grote betekenis zijn voor de toekomst!

Bekijk onze kerstkaarten
Bestel direct

Prijzen per kaart

Per bestelde gevouwen kerstkaart gaat € 0,75 naar de SDG scholenpakketten. Het formaat van de gesloten kerstkaart is
13.5 x 13.5 cm. De kaarten zijn te bestellen per set van 25 stuks.
De prijzen zijn inclusief PaperWise Natural envelop. Levertijd is 6 werkdagen na akkoord proef. 

Aantal kaarten

Prijs per kaart

25

€3,25

50

€2,75

75

€2,60

100

€2,45

125

€2,30

150

€2,15

200

€2,-

225

€1,90

250

€1,90

*Prijzen zijn inclusief verzendkosten en excl. 21% BTW

Gemaakt van landbouwafval

De kaarten printen we op PaperWise Natural, een zeer duurzaam papiersoort gemaakt van landbouwafval. PaperWise draagt bij aan het vergroten van het maatschappelijke bewustzijn van medewerkers, het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen en een positief bedrijfsimago.

De milieu impact van PaperWise ligt 47% lager dan van papier van bomen en 29% lager dan recycled papier. Het papier van PaperWise Natural is niet gebleekt en heeft daardoor een lichtbruine, natuurlijke tint.

Onze SDG kerstkaarten

Kerstkaart 1

Kerstkaart 2

Kerstkaart 3

Kerstkaart 4

Kerstkaart 5

Kerstkaart 6

Kerstkaart 7

Kerstkaart 8

Kerstkaart 9

BESTEL EENVOUDIG!

Kies een kaart uit die u wilt sturen en vul uw gegevens in op het aanvraagformulier. Personaliseer de kerstkaart door bijvoorbeeld uw logo of een eigen tekst toe te voegen. Na ontvangst van uw aanvraagformulier gaan wij aan de slag. We verwerken uw gegevens en u krijgt van ons een proefdruk toegestuurd. De levertijd van de kerstkaarten is 5 werkdagen na goedkeuring van de proefdruk.

Kerstkaarten bestellen

Samen

StudioBlauw zet zich al een aantal jaren in voor het promoten van de SDG’s, o.a. door het ontwikkelen van promotiematerialen. Zo hopen wij op meer bewustwording voor een duurzame en eerlijke wereld in 2030.