MVO

ONDERNEMEN MET RESPECT VOOR MENS EN MILIEU
EERLIJK EN DUIDELIJK

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit verweven in onze bedrijfsstrategie. Het betekent voor ons eerlijk ondernemen. Als een bedrijf bij ons komt voor een nieuwe huisstijl en wij zien de meerwaarde hier niet van dan zullen we dit eerlijk zeggen. Zo voorkomen we dat er allerlei onnodig drukwerk gemaakt wordt. StudioBlauw geeft eerlijke en duidelijke informatie aan onze klanten. Klanten weten waar ze aan toe zijn en we draaien er niet om heen.

DUURZAAM

Duurzaamheid is voor ons een voortdurend aandachtspunt. Voor ons drukwerk zijn wij continu op zoek naar alternatieve, duurzame materialen. Zo kunnen wij onze (planten)labels drukken op gerecycled plastic of op waterbestendig papier om de hoeveelheid plastic te verminderen.

SAMENWERKING MET SDG NEDERLAND

Als mediapartner van SDG Nederland zetten wij ons graag in om meer aandacht te creëren voor een betere wereld. Met het zichtbaar maken van de de Sustainable and Development Goals (SDG’s) bereiken we meer bewustwording waardoor verandering écht tot stand kan komen.

Hiervoor hebben wij in samenspraak met SDG Nederland diverse SDG-communicatiematerialen ontwikkeld. Om deze materialen zo toegankelijk mogelijk te maken hebben wij de SDG-webshop opgericht. Via de webshop kunnen bedrijven, overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en andere geïnteresseerden eenvoudig SDG-communicatiemateriaal bestellen om de SDG’s onder de aandacht te brengen. Het ontwikkelen, ontwerpen, opmaken en personaliseren van deze producten doen wij kosteloos.

MISSIE EN VISIE

Wij willen professioneel ontwerp, reclame, marketing en communicatie toegankelijker maken voor het midden- en kleinbedrijf waardoor ieder bedrijf, iedere organisatie en ieder product professioneler en optimaler kan communiceren.

Méérwaarde creëer je alleen maar door méér te bieden dan wat de klant verwacht. Dit doen wij door uw vraag goed tegen het licht te houden en met onze jarenlange kennis u de beste oplossing en het beste product te bieden.

Wij durven vragen te stellen en verdiepen ons in uw bedrijf, organisatie of product. Dit geeft ons beter inzicht, waardoor wij effectiever met u mee kunnen denken. Dit resulteert in creatieve producten en oplossingen. In ons portfolio vindt u enkele van deze resultaten.

ONDERSTEUNEN VAN LOKALE INITIATIEVEN

Inloophuis Haaglanden ondersteunen wij door belangeloos het ontwerp van hun folder te maken. Naast de jongerenfolder hebben wij de folder ‘Voor wie geraakt is door kanker’ ontworpen en gedrukt.

Kinderboerderij de Waterster in Wateringen ondersteunen wij belangeloos op verschillende manieren. Het ontwerp van de folder, het verzorgen van persberichten en het ontwerpen en regelen van de kleding voor de vrijwilligers.

Voor VluchtelingenWerk Westland hebben wij belangeloos geholpen met het ontwerp en bedrukken van een kaart om meer vrijwilligers te werven.

Velo Ryu Ha, Tang Soo Do vereniging in Wateringen, ondersteunen wij belangeloos op diverse manieren zoals ontwerp van drukwerk en andere materialen.

In 2022 hebben we voor de kerstbingo van het Leger des Heils in Den Haag 60 Amaryllis bollen van No water Flowers gedoneerd.

Wij zijn lid van:

WAT DOEN WE NOG MEER?

Meubilair: ons kantoor, en veel meubels op ons kantoor, zijn gemaakt van restmaterialen of tweedehands gekocht. Zeker een aanrader als je een mooie tafel of kast zoekt!

Afvalscheiding: we scheiden zoveel mogelijk ons papier, plastic, batterijen, glas en overig vuilnis.

Licht: bij het kapot gaan van oude lampen vervangen we deze voor LED.

UW SUCCES

Wij helpen u graag het succes van uw product te vergroten met het juiste ontwerp en de juiste verpakking. Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche hebben wij een groot netwerk opgebouwd van professionele en betrouwbare partners. Hierdoor bieden wij onze klanten verpakkingen, labels of overig printwerk voor de beste kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Hier vindt u een overzicht van bedrijven die wij tot onze klanten mogen rekenen.

EEN BETER MILIEU

Om een bijdrage te leveren aan een beter milieu, zijn wij continu op zoek naar alternatieve, duurzame materialen. Zo kunnen wij onze labels drukken op gerecycled plastic of op waterbestendig papier om de hoeveelheid plastic te verminderen.

Daarbij werken we sinds 2020 samen met SDG Nederland. Kijk hier voor meer informatie over onze samenwerking met SDG Nederland.

NIEUWSGIERIG?

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen? Laten we in gesprek gaan!