Over ons

WIE ZIJN WIJ

StudioBlauw

STUDIOBLAUW

In 1998 is StudioBlauw gestart door Wahing Lee om als freelance ontwerpbureau diverse bedrijven en organisaties van ontwerp en drukwerk te voorzien. De naam StudioBlauw verwijst naar de kleur blauw.

Blauw staat voor kalmte en nuchterheid, wat past bij ons karakter en onze manier van werken. Blauw staat voor vreedzaamheid, een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid, trouw, eerlijkheid, verstandigheid en hard werken.

STERK IN GROEN

Inmiddels is het team van StudioBlauw uitgebreid met 3 werknemers. Ons kantoor is gevestigd in Honselersdijk, vlakbij bloemenveiling Naaldwijk.

Mede dankzij onze ligging hebben we een ruime ervaring in het werken in de sierteelt en de AGF-sector. StudioBlauw kent de wereld, de producten en de wensen van de branche.

MISSIE EN VISIE

Wij willen professioneel ontwerp, reclame, marketing en communicatie toegankelijker maken voor het midden- en kleinbedrijf waardoor ieder bedrijf, iedere organisatie en ieder product professioneler en optimaler kan communiceren.

Méérwaarde creëer je alleen maar door méér te bieden dan wat de klant verwacht. Dit doen wij door uw vraag goed tegen het licht te houden en met onze jarenlange kennis u de beste oplossing en het beste product te bieden.

Wij durven vragen te stellen en verdiepen ons in uw bedrijf, organisatie of product. Dit geeft ons beter inzicht, waardoor wij effectiever met u mee kunnen denken. Dit resulteert in creatieve producten en oplossingen.

KWALITEIT EN DIENSTVERLENING

Wij zijn een klein maar veelzijdig bureau waar kwaliteit en dienstverlening voorop staan. U kunt bij ons terecht voor alle communicatiemiddelen, zoals een logo, huisstijl, brochure, verkoopconcept, productfotografie, responsive website en drukwerk. Vanuit ons kantoor in het Westland werken wij voor zowel grote als kleine bedrijven, voornamelijk gericht op de sierteelt.

ONZE VOLLEDIGE AANDACHT

Iedere klant is anders en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Met creativiteit, inlevingsgevoel en oprechte betrokkenheid hebben wij al veel klanten geholpen. Hierbij krijgt elke opdracht, klein of groot, onze volledige aandacht.

UW SUCCES

Wij helpen u graag het succes van uw product te vergroten met het juiste ontwerp en de juiste verpakking. Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche hebben wij een groot netwerk opgebouwd van professionele en betrouwbare partners. Hierdoor bieden wij onze klanten verpakkingen, labels of overig printwerk voor de beste kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen.

EEN BETER MILIEU

Om een bijdrage te leveren aan een  beter milieu, zijn wij continu op zoek naar alternatieve, duurzame materialen. Zo kunnen wij onze labels drukken op gerecycled plastic of op waterbestendig papier om de hoeveelheid plastic te verminderen.