WAT DOEN WIJ

ONZE SERVICES

Reclame

Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf of product meer bekendheid krijgt bij uw klant? Goede reclame is hierbij van essentieel belang. De kunst is om met de juiste middelen de juiste doelgroep te bereiken. Samen met u bekijken wij wie uw klant is en met welke middelen deze klant het beste te bereiken is.

Ontwerp & Concept

Een brochure, logo, visitekaartje, (planten)label of autobelettering; StudioBlauw denkt actief met u mee over een passend ontwerp.
Door de jaren heen is bewezen dat concepten de verkoop een impuls kunnen geven. Wij hebben hier veel ervaring in en denken graag met u mee!

Marketing

Marketing is van groot belang om uw diensten of producten beter te verkopen. Met een doordacht plan en een slimme aanpak zorgen wij dat u gestructureerd en effectief communiceert naar uw klanten. Ook helpen wij graag in het bedenken van ludieke marketingacties om uw bedrijf of product te promoten.

Drukwerk

Met meer dan 20 jaar ervaring in de grafische industrie hebben wij veel kennis van drukkers en printers om u te ontzorgen. Zoekt u naar budget, kwalitatief, of speciaal drukwerk? Wij weten de weg! Wij zorgen dat u effectief drukwerk inkoopt en hiermee geld bespaart.

Online

Een website is een belangrijk maar vaak onderschat onderdeel van een bedrijf of product. Wij bieden handige websites voor ieder budget, die u later zelf kunt beheren. Een actuele website is van groot belang. Indien gewenst, kunnen wij deze voor u onderhouden. Ook voor webshops kunt u bij ons terecht.

Social Media

Wilt u zich ook begeven op social media? Wij helpen u op weg en zorgen dat uw uitstraling goed overkomt op bijvoorbeeld Instagram, Facebook en LinkedIn. Wij zorgen voor passende beelden en teksten om uw bedrijf of merk op social media onder de aandacht te brengen.

Promotionele items

Voor al uw promotionele items zoals pennen, keycords, sleutelhanger, etc. kunt u bij ons terecht. Maar ook verenigingen en evenementen hebben wij veel te bieden. Door directe lijnen met de fabriek bieden wij u zeer gunstige prijzen. Het onderscheidende aan ons is dat wij ook lage aantallen leveren!

Huisstijl

Herkenbaarheid verkrijg je alleen door eenheid in alle communicatie-middelen. Organisaties die dit goed doen profiteren van de effecten: vertrouwen, professionaliteit en betrouwbaarheid. Twijfelt u over uw eigen herkenbaarheid? Wij nemen graag de tijd voor een vrijblijvend gesprek.

Merkwaarde creëren

De merkwaarde van uw bedrijf of product wordt gecreëerd door een combinatie van uw product, de mensen, de uitstraling en de beloftes. Wij helpen u de merk- en marktwaarde te verbeteren door ontwerp, reclame, advies en strategie met als effect grotere herkenbaarheid en klantvertrouwen.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Fotografie zegt iets over uw bedrijf of product. Het bepaalt de sfeer en ondersteunt uw imago. Goede fotografie helpt uw bedrijf en product beter te verkopen. Bedrijfsreportage, sfeer- of productfotografie: wij zorgen er voor dat het spreekt!