SDG

DUURZAME ONTWIKKELINGSDOELEN

Samenwerking met SDG Nederland

SDG promotiematerialen

ZEVENTIEN DUURZAME ONTWIKKELINGSDOELEN

De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis.

StudioBlauw ondersteunt de SDG’s en werkt sinds 2020 samen met SDG Nederland. Wij verzorgen jaarlijks de SDG-scholenpakketten voor het primair en voortgezet onderwijs in Nederland en ontwikkelen diverse SDG communicatiematerialen.

Goede communicatie draagt bij aan blijvende verandering. Hoe zichtbaarder de SDG’s, hoe effectiever de boodschap is. Daar geloven wij in!
In opdracht van SDG Nederland hebben wij diverse communicatiemiddelen ontwikkeld en verzorgen wij de productie en levering ervan.
Bedrijven en instellingen kunnen deze direct via onze webshop bestellen. In het onderstaande overzicht is te zien welke producten wij zoal aanbieden. De meeste producten zijn leverbaar in het Nederlands en het Engels en indien gewenst kunnen wij ze kosteloos personaliseren.

Op zoek naar iets anders? Dat kan! Neem contact met ons op, wij denken in mogelijkheden en adviseren je graag.

Ga naar de SDG Webshop om te bestellen en voor actuele prijzen
BORDJES SDG DOELEN

Een mooie complete set van de 17 SDG doelen op de vierkanten bordjes en 1 rond bord met alle doelen en het SDG logo. Gemaakt van displaykarton en met een formaat van 30cm.
Ook verkrijgbaar met gaatjes om op te kunnen hangen.

Bestel nu!
SDG WIELEN

Met deze ronde bordjes zijn alle SDG doelen in één oogopslag zichtbaar. Gemaakt van FSC displaykarton en volledig recyclebaar (kan bij het oud papier na gebruik).
De bordjes zijn 30 cm en heel praktisch in gebruik.

Bestel nu!
BEACHFLAG

We leveren deze kleurrijke beachflag als complete set met parasolvoet en rotator. Geprint op Longlife en zowel binnen als buiten te gebruiken.
Met brandcertificaat en dus ook geschikt voor openbare ruimtes.

Bestel nu!
ROLLUP BANNER

De SDG rollup banner wordt geleverd als complete set (met draagtas). De banner is geprint op Airtex met een krasvaste toplaag.

Een mooie eyecatcher voor een beurs of evenement!

Bestel nu!
INSTAGRAM FRAME

Dit instagram frame is een leuke manier om de SDG doelen te promoten op een evenement of beurs. We maken het frame van honingraat karton en het standaard formaat is 55 x 75 cm (evt ook in andere formaten te verkrijgen).

Bestel nu!
4 KUBUSSEN
klein/groot

De kubussen van honingraat karton zijn verkrijgbaar als set van 4 kubussen in 2 formaten. Een leuke en speelse manier om de 17 sustainable development goals te promoten!

Bestel nu!
STAAND BORD

Dit staande bord is gemaakt van honingraat karton en 90 cm breed.
Met de bijgeleverde voetjes is het bord is makkelijk neer te zetten op een balie of in een hal.

Bestel nu!
A1 POSTER

Een kleurrijke poster die elke passant weer even doet stilstaan bij de 17 duurzame doelen.
De posters zijn te bestellen als set van 10 en worden geleverd in A1 formaat (59,4 x 84 cm).

Bestel nu!
DRIELUIKFOLDERS

De folder toont overzichtelijk de SDG doelen; een handig item om uit te delen om de sustainable goals nog eens na te lezen. De folder wordt geprint op houtvrij papier en bieden we aan per oplage van 50 stuks.

Bestel nu!
PENNEN

Deze fijne blauw schrijvende SDG pen is gemaakt van milieuvriendelijk en afbreekbaar materiaal.
Handig voor evenementen of voor op kantoor.
De pennen zijn te bestellen vanaf 100 stuks.

Bestel nu!
KEYCORD

Met deze mooie keycords kun je op een effectieve manier de global goals zichtbaar maken op een evenement. Met handig haakje om je sleutels of naamkaartje aan te hangen.
Per oplage van 50 stuks.

Bestel nu!
VLAG

Laat met deze mooie vlag zien dat jouw organisatie de SDG doelen ondersteunt!
De vlag is van PET materiaal: gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Het formaat van de vlag is 225 x 150 cm.

Bestel nu!
BEURSWAND

Deze beurswand is ideaal om aandacht te trekken voor de sustainable goals. Het doek is voorzien van stevige ritssluiting aan de onderkant en wasbaar dus kan lang meegaan. Het formaat van de beurswand is 228 x 298 x 149 cm.

Bestel nu!
BANIERVLAG

Plaats deze mooie baniervlag bij jouw bedrijfspand of evenement en maak de duurzame doelen beter zichtbaar. De bovenkant van de vlag wordt blijvend strak gehouden door een banieruithouder aan de mast.

Bestel nu!
ZITZAK

Nieuw en zeer populair is deze speelse SDG zitzak. Op 1 zijde staan de SDG tegels en op de andere het SDG wiel. De zitzak is geschikt voor binnen en buiten, het doek is gemaakt van ProPES Outdoor: slijtvast en waterafstotend.

Bestel nu!
SDG KUSSENS

Deze set bestaat uit 18 mooie kussens. Op elk kussen staat een van de SDG doelen en er is een extra kussen met het SDG wiel.
Geleverd met hoes en vulling. De kussens zijn geschikt voor binnen en buiten. 

Bestel nu!
RAD

Welk doel draai jij aan het SDG rad? Dit gave rad is leuk om te gebruiken bij een evenement om vragen/opdrachten over gedraaide de doelen aan te koppelen. Het rad heeft een doorsnee van 80 cm.
Prijs op aanvraag.

Ben je op zoek naar een ander SDG communicatiemiddel? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en adviseren je graag!

Bestellen of vragen?

Neem contact met ons op:

StudioBlauw
Contactpersoon: Wahing Lee
Tel: 0174 – 274757 / 06 – 246 77 981
info@studioblauw.nl

SDG WEBSHOP
OFFERTE AANVRAGEN
TOEKOMST

Als StudioBlauw steunen wij ook de SDG’s en willen daarom ook zelf bijdragen om deze doelen te halen. Daarom zijn we lid van de SDG Club van 100.

Wij gaan onze creativiteit inzetten om leerlingen op basisscholen te informeren over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen en hiermee actief aan de slag te laten gaan. Juist het bereiken van kinderen op jonge leeftijd kan van grote betekenis zijn voor de toekomst.

INFORMATIE

Meer informatie over SDG? Klik hier.