We wensen iedereen een mooi, gezond en duurzaam 2023!

De laatste weken van 2022 zijn we weer fijn bezig geweest met mooie opdrachten. Als mediapartner van SDG Nederland hebben we weer veel SDG communicatiematerialen mogen verzorgen aan o.a. NHL Stenden Hogeschool, de Sociale Verzekeringsbank en Wereldwinkel Reeuwijk.

Voor het eerst zijn we een eigen SDG kerstkaarten actie gestart. We hebben een aantal ontwerpen gemaakt en de kaarten bedrukt op PaperWise, een zeer duurzaam papiersoort gemaakt van landbouwafval. De milieu impact van PaperWise ligt 47% lager dan van papier van bomen en 29% lager dan recycled papier. Ook steunen we met deze actie de SDG scholenpakketten; met elke verkochte SDG kerstkaart gaat €0,75 naar de SDG scholenpakketten. Dit heeft een mooi bedrag opgeleverd!

De scholenpakketten verzorgen wij in samenwerking met SDG Nederland en hiermee volgen de deelnemers de 17 werelddoelen les.

In 2022 hebben we al meer dan 600 SDG scholenpakketten mogen verspreiden onder het primair en voortgezet onderwijs en we hopen dat dit aantal groeit en dat we dit kunnen blijven doen. Want juist het bereiken van kinderen op jonge leeftijd kan van grote betekenis zijn voor de toekomst!