Ondanks de hitte hebben we tussen de vakanties door, in afwisselende samenstellingen, weer hard gewerkt aan mooie opdrachten.

Voor Plantline mochten we de brochure ontwerpen en drukken voor de 4 Oaks beurs begin september. Ook de 2 catalogi die we voor HilverdaFlorist hebben ontworpen zijn in een afrondende fase van het drukken beland.

 

Ondertussen zijn we bezig met het samenstellen voor een mooi pakket voor de klanten van JK Plant ter promotie van de Araucaria, hebben we weer veel verschillende cappers en stickers bij Avonturia afgeleverd en is de door ons ontworpen Callalicious vrachtwagen van Vreugdenhil op de weg te bewonderen!

Gelukkig weten steeds meer organisaties ons te vinden voor SDG promotiemateriaal. Als bedrijf vinden wij maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk en we dragen graag bij aan een eerlijke en duurzame wereld. Daarom zijn we sinds kort ook lid van de SDG Club van 100. Deze zomer leverden we o.a. SDG items aan verschillende gemeentes en onderwijsinstellingen zoals Avans Hogeschool.

Het StudioBlauw team bestaat inmiddels uit 5 medewerkers en naast hard werken vinden wij werkplezier ook erg belangrijk! Zo genieten we samen wekelijks van een lekkere verzorgde lunch en gaan we rond een van onze verjaardagen met elkaar uit lunchen. Een paar keer per jaar hebben we ook een uitje met de families erbij; een gezellige groep van 10 volwassenen en 8 kinderen. Het is fijn om te zien dat de kinderen, die grotendeels dezelfde leeftijd hebben, elkaar steeds beter kennen en leuk met elkaar omgaan. Aan het einde van deze zomervakantie hadden we weer een uitje met elkaar op de Utrechtse Heuvelrug. We hebben genoten van de prachtige omgeving.

De warmte houdt nog even aan maar de vakanties zijn achter de rug dus we zijn weer volop beschikbaar voor alle opdrachten!